Contactgegevens

Kamerlingh Onnesstraat 23
6603AX Wijchen
024 - 764 07 07 Contact
Asset 3

Ons assortiment is lokaal geproduceerd of geteeld in een straal van 50 kilometer rondom Wijchen

Trash'ure taarten


Wilt u meer informatie over het bestellen van de producten van Trash'ure Taarten? Neem dan contact met ons op.

De wereld verbeteren door taart te eten  

Trash'ure Taarten gaat op een bewuste, duurzame en vooral creatieve manier de strijd aan tegen voedselverspilling. Wereldwijd is onze manier van voedsel produceren de grootste veroorzaker van klimaatverandering. We gooien maar liefst 33% van ons voedsel gewoon weg! 

Trash'ure Taarten maakt op bestelling dagelijks verse taarten en gebak van ‘reststromen'. Taarten, Petit Fours,, muffins en gebakjes van afgekeurd fruit. Appels en peren met een kleine beschadiging, bananen met een gebarsten schil, aardbeien met een vlekje, of ander fruit dat niet voldoet aan het 'schoonheidsideaal'. Heerlijk gebak van vers verwerkt fruit zonder kunstmatige toevoegingen. Als alternatief voor slagroom gebruikt men een fruitige crème op plantaardige basis. De eieren die in de bakkerij gebruikt worden zijn b-eieren of eieren die nog een week houdbaar zijn en al uit het schap zijn gehaald. Alle ingrediënten worden na ontvangst dezelfde dag nog verwerkt tot halffabricaat of eindproduct. Naast zoete patisserie maakt Trash'ure Taarten hartige quiches en pasteitjes van misvormde groente, zoals kromme wortels, die niet machinaal verwerkt kunnen worden. Het bestuur van stichting Trash'ure Taarten bestaat uit milieudeskundige en bedenker van het idee Jeanne van Ittersum (voorzitter), bekroonde kok Anton van Kooij (penningmeester), voedingsmiddelentechnoloog Maaike ten Hove en arts Bram Swartjes (secretaris/PR). 

Bij de productie staat voedselveiligheid en hygiëne op een zeer hoog niveau, temeer omdat een bedrijf dat met 'afgekeurde' ingrediënten werkt, extra onder een vergrootglas ligt. Bij Trash'ure Taarten komen duurzaamheid en sociaal engagement samen, want binnen het bedrijf wordt vooral werk geboden aan immigranten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen zo op diverse terreinen werkervaring opdoen en een vak leren: bakker, keukenhulp, chauffeur of anderszins. Het eindproduct mag er zijn: vers bereide lekkernijen boordevol, gezonde groenten en fruit en bewuste ingrediënten. De producten worden dagelijks met eigen elektrisch koeltransport bezorgd. Er wordt met een cradle-to-cradle visie ook nog gewerkt aan biologisch afbreekbare verpakking uit geperste fruit/groentenpulp. 

Trash'ure Taarten levert in een straal van ca. 30 km op bestelling (online) aan bedrijven, organisaties en evenementen die op hun beurt daarmee zowel duurzaam als sociaal hun bijdrage leveren. 

"Je kunt de wereld verbeteren door onze taarten te eten."

Pluspunten

 • Volledig Duurzaam van A tot Z
 • Sociale betrokkenheid 
 • Strenge voedselveiligheid en hygiëne
 • Gezonde producten zonder toevoegingen
 • Dagelijks vers verwerkt en geleverd
 • Rekening houden met extra dieetwensen
 • Eigen elektrisch vervoer
 • Lokaal afzetgebied binnen 30 km

Certificering

 • HACCP Hygiënecode
 • YouthStart European Entrepeneur Award 2017
 • Fontein21 Prijs – 2018 
 • Nominatie HAS Award
 • Nominatie EO BEAM Award

Bestellen

Is uw interesse gewekt en wilt u contact over de mogelijkheden om de producten van Trash'ure Taarten te bestellen? Laat uw gegevens achter.

Contactgegevens

Trash'ure Taarten
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting
T. 06 52266363

Bestellen
Wanneer u onze artikelen besteld moet u rekening houden met één verwerkingsdag. Dit komt doordat we niet uit voorraad werken, maar pas na het bestellen gaan produceren. Hiermee voorkomen we veel verspilling en kunt u genieten van super verse patisserie! Bij bestelling op dag 1 voor 12.00 uur, wordt uw patisserie geleverd op dag 3. Uiteraard zijn we bij een grote bestelling graag tijdig op de hoogte, zo kunnen we beter inspelen op uw wensen.

Bezorgen
Wij doen al ons transport elektrisch! Door een ingebouwde koelcel wordt het ook (voedsel)veilig vervoerd. Dat is nog eens duurzaam! Heeft u naast uw geselecteerde bezorgdag geen voorkeur voor een bezorgtijd? Dan wordt uw bezorging onder normale bezorgkosten gebracht op de door u geselecteerde dag.

Wilt u liever uw bestelling op een specifieke tijd ontvangen? Wilt u (delen van) uw bestelling warm ontvangen? Of wilt u onze producten gebruiken voor een verzorgde lunch? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden en de eventuele extra kosten.

Er wordt van maandag tot en met zaterdag geleverd en er is een bezorgvenster van 07.00 uur tot 17.00 uur.
Uw bestelling op een andere tijd of dag ontvangen? We nemen graag contact met u op over onze mogelijkheden en eventuele toeslagen.

Bezorgkosten
Voor bezorging hanteren we een vast tarief van €3,99 + €0,18 per kilometer (excl. BTW).
Wilt u graag een vaste klant worden? We gaan graag met u in gesprek over korting en bezorgkosten.